منتديات مسك وريحان.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم

منتديات مسك وريحان.

اجتماعي، تربوي، ترفيهي
 
الرئيسيةاليوميةالأحداثمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر
 

 Mi az iszlám?

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin

Mi az iszlám? Jb12915568671
عدد المساهمات : 1667
وسام ذهبي : 7
تاريخ التسجيل : 02/01/2010

Mi az iszlám? Empty
مُساهمةموضوع: Mi az iszlám?   Mi az iszlám? Icon_minitimeالسبت ديسمبر 22, 2012 12:02 am

Az iszlám ima? ............. Minden vallás imádkozni.
Az iszlám böjt? ............. Vannak különböző típusú böjt minden vallásban.
Az iszlám Zakat? .................. Más vallások is intette, hogy nem jó mindenféle.
Van Hajj iszlám? ................ Vannak szent helyek minden vallásban.
Tehát mi is az iszlám?
Ha a nem muszlim férfi arra kéri ezt a kérdést (Mi az iszlám?) ........ Úgy gondolom, hogy minden muszlim is feltette ezt a kérdést válaszol spontán (iszlám tanúskodni, hogy nincs isten, csak Allah, és Mohamed az a Messenger Allah), de ez minden ? ..................... mi a valódi jelentését ennek a mondatnak?
Valójában miután a férfi azt mondja a szóval kezdődik a mese sem megy a helyes utat, és megértsék jelentését, és vagy lebontják jelentését és eltérőek látás és egyensúly hiányát, és így beszélt a katasztrófa, és a torzítás az iszlám, és így bontja le mindent.

Elején meg kell értenie valamit ........ iszlám az a vallás, amely meghozta a próféták mind Ádámtól keresztül Noé, Ábrahám, Mózes, Jézus és a próféták, amíg a Mohamed próféta, béke legyen vele.
Ezek közül néhány a bizonyítékok a Korán.
Isten azt mondta: "És amikor Jézus érezte hitetlenség Ansari monda Isten apostoloknak Mi Ansar Allah Hiszünk Allah, és én tanúskodnak PANA muszlimok," Al-Imran vers 52
"McCann Ábrahám zsidó, sem keresztény, de ő volt egyenes, a muzulmán és az volt a bálványimádók" Imran AT 64

A mágusok, akik hisznek "A mi Urunk, öntsön ránk türelem és Tova muszlimok"
"És elmond nekik a történet Noah mint mondta az ő népének emberek, hogy már nagy te mauzóleumok és eszembe a kinyilatkoztatások Allah az Isten bízom Vojmawa Omrakm és partnereinket, majd Nincsenek parancsoltam nektek distress ezután járó nem néz ki (71) Van ti mit kértem az én jutalmam, csak az Istent, és elrendelte hogy muszlimok, "Yunus AT 71-72.
Tehát, ha azt mondja, a jobb Mindenható ", hogy a vallás Allah az iszlám" nem jelenti azt, hogy a vallás a mi Mohamed próféta, béke legyen vele csak, de a szó az iszlám annak megsemmisítését, amely elérte az összes próféták .......... iszlám és كمعنى amely elv ellen, makacssága és arrogancia és a hűtlenség és a háború a jobb oldalon, mindegy.
Valójában iszlám nagy szó nagyobb annál, amit a beszél optimális, de ugyanakkor olyan egyszerű, hogy egyszerű megértett senki.
Az iszlám egyszerűen mindent Fadel ellen Rzalh, ami ösztön, hogy a gyors Isten, lehetséges, hogy megértsük, hogy minden emberi lény nem egy tudós jogtudomány mi a jó és mi a rossz és mi jelzi a szavak mestere teremtés (Én vagyok között és az ember közötti, szárazföldi), és idézett mint mondás (استفت szív ).
Az iszlám nem egy komplex könyvek joggyakorlat, nem végtelen listáját Halal és Haram hanem egyszerűen minden dolog szép és jó, és mindent népszerűsítette élet szerelem egyszerre mindent, hogy megvédje az igazságot, és harc hamisság, a Messenger béke legyen vele, amikor azt mondta, a párt a kíváncsiság, ha hívta Az iszlám válaszol úton állt a jog és erény, amit ha Almtfqon hitetlenek és pogányok.
Ha elrendelte összesen társait ember őket, hogy a fürdő janaabah seb a fejét és meghalt a férfi azt mondta nekik, hogy megöli a társa, mert megértették az iszlám, mint egy vallási szertartás, és figyelmen kívül hagyni, hogy ez a szertartás kezdődött érdekében a muszlim ütközött az ellenzéki iszlám magát.
Sokan kérdezték a szó az iszlám azt mondta, hogy a tanúvallomás és az ima, böjt és az alamizsna és zarándoklat, és halal, valamint Haram, és így tovább .......... amelyeknek ez a jelentése az iszlám teljesen nem értette, mert ez a rituálé van valami, ami jellemző az iszlám, ezek minden vallásban bár az iszlám hiányos legjobb képeket .......... Ezek a szertartások, vagy imádják, de Isten előírta, hogy egy töltő emberi energia népszerűsítése céljából a földre, és felméri az iszlám nem az iszlám maga, és hogy ezek az oszlopok az iszlám, ez azt jelenti, hogy a személyzet, amely támogatja a Ez az épület annak érdekében, hogy állni anélkül, összeomló épület, mert emberi, amikor nem erény Isten tiszta arca Fasmo őket, és túllép az élet, vagy csinálja az ember mindent megtesz الرزيله míg nem látja az emberek, és ez ellen az elveit az iszlám, az iszlám túlmutat az emberek meghaladni és rekonstruálása a telek, amelyen élnek minden lények.

Az első szó mondani őket, ember, hogy egy muszlim, a tanúsítvány célja elsősorban a konszolidációs ...... egyesítő istene bálvány ........... Miért? ............. Mivel Isten egy Isten, a Teremtő minden dolgok egy egység, amely képes mindent, és méltó istentisztelet ........... Mikor Nfredh imádjuk mi tagadják rabszolgaság mindent megadja magát Istennek, majd megadja magát a jobb oldalon, Vtstakim élet egy rendszerben, a szeretet és a béke érvényesülnek, mert ebben az esetben nem fog félni az uralkodó csak Isten tud mondani, nem félt, hogy meggyőzze, de Isten azt mondja, az igazság, és támogatja az elnyomottak, és minden emberi lény a Földön lenne félelem csak Isten tud idézni nem fog kárt Venthy igazságtalanság emberi és akkor kívánt cél az iszlám ......... .... Tehát nem egy kimondott szó alkalmazása nélkül, vagy a munka, ha ő volt, nem volt értelme, hiszen Isten tette módosítja mindent az egyensúly azt a Hadith Qudsi.

De a bizonyság, hogy Muhammad a Messenger Isten felismerik a próféta ennek a nemzetnek, amely lezárja a szállítmányokat, így nem lesz tanúsítása alkalmazott és alkalmazott mindent, majd jön egy ellenséges muzulmán nemzet, amely vezet vérontás, mint látjuk a mi időben a vallás nevében, mint a zsidók és a keresztények.
Így kezdődik az iszlám bizonyítéka, hogy nincs Isten, csak Allah, és Mohamed az Allah Küldötte és ered minden értelemben.
Ezután jön a Korán és Sunnah, hogy tisztázza a jelentését és segítséget szíve köd a tudatlanság, hogy törli, jön szavai a Próféta béke legyen vele ", de küldött teljes Makarem" etikai tetején a szavakat, hogy mondja el, mi az iszlám, فتوضح így megértő világos és egyértelmű, hogy az iszlám nem követeli meg, hogy el kell ismerni, mint a világ, hogy az iszlám, mint azt mondta, minden erény ellen és minden Rzalh.
Tehát ez a rengeteg muszlimok, akik az iszlámot örökölt szüleitől muszlim valójában?
Tény, hogy minden muzulmán legyen tiszta képet az iszlám, hogy a nem-muszlimok érti az iszlám, ha látod, és foglalkozni vele.
Meg kell összekapcsolni mindkét önbecsülés és a büszkeséget és magabiztosságot tartozás e vallást és jó kezelése muzulmán és nem muzulmán az együttérzés, az erő és a méltóság.
Ha megértjük, hogy minden emberi lény, ha meglátja, hogy a muszlimok muszlimok betartják a hit, amely elrendeli, hogy a legmagasabb etikai mellett vallási szertartás, amely معراجا érintetlen Mullah top, és túllép az életük, és nem az iszlám magát.
Ha az iszlám annyira egyszerű, hogy miért ezeket a feltételeket és halal, valamint Haram és fátyol ............?
Adja meg a példa a szabály a fátyol az iszlámban, miért ír elő az iszlám ezt a korlátozást a nők? ........ Azt mondjuk, hogy az iszlám őr minden erény és a lélek minden Rzalh, és ha ezt a szabályt, hogy ezt a rendelkezést úgy vélik, hogy az iszlám lenni a nők távol minden Milyen Aosamha Balersaúl védve és minden punk és megvédi a társadalom minden kapcsolat Sewen, borítékolás membrán védi a nők és megvédjék a társadalmat, nem jó, vagy megjeleníti promoter áruk is akarja szószólói szabadságot.
Így minden szabály iszlám védelmét szolgáló eszköznek erkölcs és védelme az önálló és a lélek és a test, amit okozott nekik kárt.
Ezért érthető iszlám egyszerűen függetlenül annak rendelkezéseit, és nem számít, ahol a könyvek bőven.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mesk-wa-raihane.ahlamontada.net
 
Mi az iszlám?
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مسك وريحان. :: Forum Français :: Forum Français-
انتقل الى: