منتديات مسك وريحان.
أهلا وسهلا بك زائرنا الكريم

منتديات مسك وريحان.

اجتماعي، تربوي، ترفيهي
 
الرئيسيةاليوميةالأحداثمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 Hvad er islam?

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin


عدد المساهمات : 1667
وسام ذهبي : 7
تاريخ التسجيل : 02/01/2010

مُساهمةموضوع: Hvad er islam?   الجمعة ديسمبر 21, 2012 11:57 pm

Islam bøn? ............. Alle religioner beder.
Er Islam hurtigt? ............. Der findes forskellige typer af fastende i alle religioner.
Islam Zakat? .................. Andre religioner bliver formanet til at gøre gode alle slags.
Er Hajj Islam? ................ Der er hellige steder i alle religioner.
Så hvad er islam?
Hvis ikke-muslimsk mand spørger dette spørgsmål (Hvad er islam?) ........ Jeg tror, ​​at enhver muslim bliver stillet dette spørgsmål vil reagere spontant (Islam er at bevidne, at der ikke er nogen anden gud end Allah, og at Muhammed er Allahs Sendebud), men er det alt ? ..................... hvad den sande betydning af denne sætning?
Faktisk efter manden siger dette ord begynder fortællingen enten går på den rigtige måde og forstår deres betydning og enten nedbryde betydningen og adskiller vision og mangel på balance og dermed talte om katastrofen og være en fordrejning af islam og dermed nedbryder alt.

Begyndende du må forstå noget ........ Islam er den religion, der bragte alle profeterne fra Adam, gennem Noah, Abraham, Moses, Jesus og alle profeterne indtil profeten Muhammed, fred være med ham.
Disse er nogle af de beviser af Koranen.
Gud sagde: "Og da Jesus følte deres vantro Ansari sagde til Gud apostle Vi Ansar Allah Vi tror på Allah og jeg vidner PANA muslimer," Al-Imran vers 52
"McCann Abraham en Jøde eller en kristen, men han var oprejst, en muslim og var afgudsdyrkere" Imran ved 64

De tryllekunstnere, der mener, »Vor Herre, hæld over os tålmodighed og Tova muslimer"
"Og recitere for dem historien om Noah, da han sagde til sine folk folk, der havde store du mausoleer og minde mig om Allahs åbenbaringer for Gud Jeg stoler Vojmawa Omrakm og partnere så har ingen befalet jer nød så skylder ikke at se (71) Van jer, hvad jeg bad om min belønning er kun på Gud og beordrede at være muslimer, "Yunus AT 71 til 72.
Så når han siger det rigtige Almægtige ", at religion med Allah er islam" betyder ikke, at religion vores profeten Muhammed, fred være med ham alene, men betydningen af ​​islam i dens ødelæggelse, som nåede alle profeterne .......... Islam og كمعنى et princip, som mod stædighed og arrogance og utroskab og krigen mod højre, uanset hvad.
Faktisk Islam en stor ord større end han taler om optimal, men samtidig så enkel, at simple forstået af alle.
Islam er simpelthen alt Fadel mod alle Rzalh, som instinkt, at vores hurtige af Gud, er det muligt at forstå, at noget menneske ikke er en lærd af retspraksis hvad der er rigtigt og hvad der er galt, og hvad der er angivet af de ord, mester af skabelsen (jeg er mellem og mands land mellem) og også citeret for at sige (استفت hjerte ).
Islam er ikke et komplekst sæt af bøger retspraksis, ikke en endeløs liste af Halal og Haram, men blot alle ting smukke og gode og alt populariseret liv kærlighed på samme tid er alt for at forsvare sandheden og kampen løgn, Messenger fred være med ham, når han siger partiets nysgerrighed hvis inviteret ham Islam svarede betyder, at han stod med højre og dyd uanset selvom Almtfqon vantro eller hedninge.
Når dekreteret alt ledsagere mand dem til at tage et bad fra janaabah sår i hovedet, og han døde manden fortalte dem du dræber din kammerat, fordi de forstod islam som et religiøst ritual og overset, at dette ritual begyndte af hensyn til den muslimske strid med oppositionen til islam selv.
Nogle mennesker spurgt om betydningen af ​​islam fortalte dig, at vidnesbyrd og bøn, faste og almisse og valfart, og halal og haram, og så videre .......... som dette er meningen med islam helt forstod ikke, fordi dette ritual er noget, der er karakteristisk for Islam, de er i alle religioner selv om der i islam ufuldstændig på bedste billeder .......... Disse ritualer eller gudsdyrkelse, men Gud har foreskrevet at være en Oplader til menneskelig energi med henblik på at popularisere jorden og vurdere islam er ikke islam selv, og at de er grundpillerne i islam, det betyder, at det personale, der understøtter Dette bygningsværk med henblik på at stå uden det kollapser bygningsværk, fordi menneske, når han gør dyd Gud være ren ansigt Fasmo dem og transcenderer livet, enten han gør det for mennesker vil gøre الرزيله mens ikke se mennesker, og det er imod islams principper, Islam transcenderer mennesker til at overskride og rekonstruere den jord, de bor hver skabninger.

Det første ord udtale dem mand til at være en muslim, en attest først og fremmest beregnet til konsolidering ...... samlende gud idol ........... Hvorfor? ............. Fordi Gud er én Gud, Skaberen af ​​alle ting, en enhed er i stand til alt og værdig for tilbedelse ........... Da Nfredh tilbede vi benægte slaveri alt bukke under for Gud og derefter bukke under til højre, Vtstakim liv i ét system og kærlighed og fred hersker, fordi han i dette tilfælde vil ikke frygte at afgørelsen kun Gud kan recitere, ikke bange for at dømme, men Gud siger sandheden og støtter de undertrykte, og alle mennesker på jorden ville frygte kun Gud kan recitere vil ikke gøre skade på Venthy uretfærdighed menneskelig og forekommer ønskede mål af islam ......... .... Så er ikke et ord talt uden at anvende eller arbejde, hvis hun skulle have haft betydning, da Gud skabte det ændre alt i balance som anført i Hadith Qudsi.

Men vidnesbyrd om, at Muhammad er Guds sendebud, de anerkender profeten af ​​denne nation, som forsegle sendinger, således at der ikke vil være nogen certificering af anvendt og anvendt alt og derefter komme til en fjendtlig muslimsk nation, som fører til blodsudgydelser, som vi ser i vores tid i religionens navn som jøderne og de kristne.
Så Islam begynder vidnesbyrd om, at der ikke er nogen anden gud end Allah, og at Muhammed er Allahs Sendebud og stammer fra enhver forstand.
Derefter kommer Koranen og Sunnah at tydeliggøre sin mening og hjælp fra hans hjerte tåge af uvidenhed, der rydder, kommer ord af profeten fred være med ham ", men sendte for at fuldføre Makarem" etik øverst på de ord, der fortæller os, hvad er islam, فتوضح så forstå klart og eksplicit til Islam ikke kræver, at blive anerkendt som en verden, islam, som vi sagde, er al dyd og imod hver Rzalh.
Så dette enorme antal muslimer, der har arvet Islam fra deres forældre er muslimer egentlig?
Faktisk bør enhver muslim være et klart billede af islam, således at ikke-muslimer forstår betydningen af ​​islam, når du ser og beskæftige sig med det.
Han skal kombinere både selvværd og en følelse af stolthed og selvtillid for at tilhøre denne religion og god til at håndtere muslimsk og ikke-muslimsk ud af medfølelse, styrke og værdighed.
Bør forstå, at ethvert menneske, når han ser muslimer, at muslimer overholder deres tro, som pålægger dem til de højeste etiske supplement til religiøse ritualer, som er معراجا uberørt Mullah top og transcenderer deres liv og er ikke islam selv.
Hvis islam var så simpelt, hvorfor alle disse vilkår og Halal og Haram og slør ............?
Giv eksempel på reglen af ​​sløret i islam, hvorfor påtvinge islam denne begrænsning kvinder? ........ Vi siger, at Islam vagt al dyd og huske hver Rzalh og hvis vi anvende denne regel på denne bestemmelse at tro, at islam ville være kvinder væk fra hver Hvad Aosamha Balersaúl og beskyttet fra alle punk og beskytter samfundet mod alle forhold er SEWEN og kuvertering membran beskytter kvinder og beskytte samfundet, ikke god eller det viser promotor af varer ønsker også fortalere for frihed.
Således hver regel i Islam er en måde at beskytte moral og beskyttelse af selvet og sjælen og kroppen af, hvad der forårsagede dem skade.
Derfor forstår Islam simpelthen uanset dens bestemmelser og uanset hvor bøger abounded.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mesk-wa-raihane.ahlamontada.net
 
Hvad er islam?
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات مسك وريحان. :: Forum Français :: Forum Français-
انتقل الى: